Samen Spreken
Samen Denken
Samen Werken

home wie wij zijn wat wij doen en voor wie publicaties contact

04 mei 2020: Cyber cafe over 'vrijheid in deze tijd'

Op 04 mei a.s. vindt ons tweede cyber café plaats. Net als de vorige keer gaan we met elkaar online in gesprek via Zoom. Deelnemers ontvangen hiervoor nadere instructies. Ditmaal starten en eindigen we plenair. De uitgangsvraag is: Welke vrijheid komt in de knel en/of ontstaat juist in deze buitengewone tijd?
Om deel te nemen heb je een laptop/PC/mobiel met camera en microfoon nodig. Ter voorbereiding vragen we je om na te denken over welke concrete ervaring, welk cruciaal moment uit jouw dagelijks leven interessant is om te onderzoeken in het licht van deze uitgangsvraag. Vat deze ervaring samen in enkele zinnen; rond dat af met een eerste antwoord op de uitgangsvraag en mail dat uiterlijk 28 april voor 14h00 naar info@hetnieuwetrivium.nl. Zet er ook je telefoonnummer bij.
De gespreksleiders zullen de ervaringen doornemen en een selectie maken. Degene wiens voorbeeld gekozen wordt, krijgt telefonisch bericht van een gespreksleider. Rond elk voorbeeld zal een groep worden geformeerd. Gespreksleiders: Erik Boers, Sjaak Evers, Jaap Kocken en Ad Molenaars.

 
English

Cyber Cafe als alternatief voor fysiek Socratisch cafe
 
Online retraite Zwijgen en Spreken
 
04 mei 2020: Cyber cafe over 'vrijheid in deze tijd'
 
In memoriam: Ton den Boer
 
02 maart 2020: Socratisch cafe Eindhoven over 'beelden'
 
Meer nieuws >>
 
 

Het Nieuwe Trivium BV, filosoferen in organisaties | Postb. 490 5600 AL Eindhoven | 0646118982 | info@hetnieuwetrivium.nl |